Til virksomheden der prioriterer ansvarlig og bæredygtig personalepolitik

 

”Vi skal nå frem til, at virksomheder ser det som en samfundspligt at fremme bæredygtig personaleledelse i deres arbejdsmiljø - på samme måde, som vi arbejder på at gøre det til en samfundspligt, at virksomhederne er grønne.”  Christian Ørsted: ”Livsfarlig ledelse”.

 

Hvordan fastholder virksomheden tilfredse og motiverede medarbejdere, der bliver ved med at bidrage med engagement og nyudvikling?

 

De seneste år har der været stor fokus på medarbejderes trivsel, men de færreste virksomheder har en klar politik for, hvordan de optimerer medarbejdernes engagement, arbejdsglæde og resultater. Det er her, en professionel sparringspartner er en god investering.

 

Vores vision er at skabe balance mellem menneskers arbejdsliv og private liv.

 

People & Work arbejder ikke med coaching i traditionel forstand, men med mulighed for at medarbejderen kan arbejde med alle de problemstillinger, som griber ind i arbejdslivet; også de barrierer og vanskeligheder som vedrører private forhold.

 

Erhvervscoaching er især rettet mod medarbejderens mål og præstationer. Når coaching foregår mellem en leder eller en ansat HR-medarbejder, er der samtidig magt og autoritet i relationen. Derfor er det ikke her, medarbejderen kan arbejde med problemstillinger af mere privat eller psykologisk karakter.

 

Det kan betyde, at der forbliver områder, som medarbejderen ikke får udviklet. Arbejde og privatliv påvirker hinanden. Vi har os selv med begge steder, og derfor må der arbejdes med tingene i indbyrdes forening med hinanden. Med fokussamtaler hjælper vi medarbejdere med at øge mentalt overskud og opnå bedre resultater gennem helhedsorienteret og bæredygtig personlig udvikling.

People & Work · Gravene 2, 2. sal · 8800 Viborg · 41 26 37 04 · mail@peopleandwork.dk

People & Work · Mejlgade 95, 1.sal · 8000 Århus C · 41 26 37 04 · mail@peopleandwork.dk